Er werden fiches teruggevonden

Wegwijs (voor de bevolking)

Categorie Mijn vroegtijdige zorgplanning; Publicatie;
Auteur / OrganisatieLEIF
Jaar / Versie2016
DoelgroepDe bevolking
Trefwoorden vroegtijdige zorgplanning , burger , publicatie ,
Meer info

Deze brochure is een meerwaarde indien je al vaker hebt nagedacht over welke zorg je wil krijgen als je ernstig ziek wordt. Omdat je zeker wil zijn dat je wensen hierrond gerespecteerd zullen worden, ook al kan je ze zelf niet meer uiten. Of je wil je naasten hier niet mee belasten. Je wil misschien weten hoe je die wensen vooraf op papier kan zetten, hoe je dus “met je papieren in orde” kan zijn, en wat de belangrijke dingen zijn die zorgverleners moeten weten. 

Of misschien heb je iemand in je naaste omgeving die ernstig ziek is en wil je met diepersoon samen nadenken over de toekomst op vlak van zijn gezondheid. Deze brochure is bedoeld voor iedereen die overweegt om bepaalde zaken te regelen rond zijn levenseinde, ook al ben je nu nog gezond of ook al vertrouw je nog op genezing. In deze brochure willen we je handvatten aanreiken om gesprekken aan te gaan met je naasten en met je zorgverleners en om de nodige papieren in te vullen.

Te downloaden via: http://leif.be/voorafgaande-zorgplanning/doctype-html-public-w3c-dtd-html-4-01-transitional-en-http-www-w3-org-tr-html4-loose-dtd-html-xmlns/

 

Meer informatie: www.wilsverklaringen.be (tel 02 456 82 01)

Bestand


Email deze link

Niet gevonden wat je zocht? send
Uitgebreid zoeken? send
Iets toevoegen aan deze website? send

mijn vroegtijdige zorgplanning

Hoe pak ik het aan?

publicaties

Relevante publicaties rond het thema

inspiratie / materiaal

Op zoek naar gesprekstips, een spel, beeldmateriaal, ... ?